Verkoop je auto veilig en vertrouwd online via Bynco

Je auto particulier verkopen kan soms voor wat problemen zorgen. Je kunt adverteren op verkoopsites zoals Marktplaats maar advertenties voor auto’s zijn niet gratis en wanneer deze automatisch worden verlengd kunnen de advertentiekosten behoorlijk oplopen. Bovendien moeten de kopers jou op je woord geloven want je hebt verder geen bewijs dat de auto 100% in orde is. Wanneer je jouw auto particulier verkoopt via Bynco is alles prima en toch eenvoudig geregeld zonder dat u er de deur voor uit hoeft. Bovendien heb je geen last van handelaren aan de telefoon of vreemden aan de deur.

Bynco staat garant voor veilig en vertrouwd verkopen

Auto verkopen particulier is één van de vele services die Bynco aanbiedt. Naast het kopen van particuliere auto’s verkopen ze via de website ook auto’s en is het mogelijk om deze te financieren of te leasen. Potentiële kopers zijn altijd op zoek naar auto’s die rijklaar zijn en geen verborgen mankementen hebben. Doordat jouw auto volledig wordt gecheckt door een onafhankelijk expert die vervolgens een rapport achterlaat weten kopers dat jouw auto helemaal in orde is. Bovendien krijgen kopers via Bynco altijd garantie. Iets wat bij verkoopsites als Marktplaats niet mogelijk is.

Volledig online je auto verkopen

Auto verkopen particulier is eenvoudig te regelen via de website van Bynco. Allereerst vult u uw kenteken in en ontvangt een geschatte waarde per e-mail. Wanneer je akkoord gaat komt een expert bij u lang om de auto volledig te checken en alvast goede foto’s te maken. Aan de hand van het rapport van de expert wordt daarna de verkoopprijs bepaald en plaatst Bynco professionele advertenties. Kopers kunnen voor verdere vragen terecht bij Bynco zodat u alleen nog in actie hoeft te komen wanneer er daadwerkelijk een koper gevonden is.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*